Mobil: +36 (70) 614-9257

Rólunk írták

Két évvel ezelőtt hallottam a Black Velvet zenekart egy esküvőn zenélni. Azonnal megfogadtam, hogy ha nekem megkérik a kezem, az én esküvőmön biztosan ők fognak játszani. A lánykérés meg is történt és én lelkesen mutattam a demó videójukat a (most már) férjemnek, aki még lelkesebben bólogatott, hogy jó lesz , jó lesz . Szerintem ő akkor még nem is érezte át, hogy a zenekar választásnak mekkora súlya van egy esküvőn. Az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb láncszeme… Eljött a nagy nap, nagyon izgatottak voltunk, hogy minden jól sikerüljön, tudtam/ tudtuk, hogy a zenével nem lesz gond, de azért mégis a társaságon is múlik, hogy a hangulat végül mennyire lesz emelkedett. Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy végig táncolja a násznép az egész esküvőt és a kemény mag (20-30 fő) pedig reggelig nyomja… Életünk legjobb élménye volt és ezt nagyban köszönhetjük a Black Velvet-nek. Egyszerűen olyan hangulatot tudnak varázsolni, hogy az ember nem bír ülve maradni… A repertoárjuk nagyon széles, szinte bármit el tudnak játszani és nagyon komolyan fel van építve az előadás. Látszik, hogy profin van összerakva a banda, ahol mindenkinek megvan a helye.Ami nekünk a minőségi fellépésen túl extra élményt nyújtott:
–Elegáns megjelenés
–Profizmus és maximalizmus
–Jól reagálnak a násznép igényeire
–Igényes műsor, rengeteg belefektetett munka
Azt gondolom, hogy annál kiválóbb visszajelzés nem kell a vendégeinktől, mint hogy két barátnőm is a Black Velvet-et akarta az esküvőjükre. Sajnos csak egyikőjükén fognak tudni zenélni.
A legnagyobb nyugalommal ajánlom őket a mai napig mindenkinek, mert tudom, hogy mindig a maximumot nyújtják és soha nem okoznak csalódást 🙂

Üdvözlettel: Dávid-Azari Fruzsina és Dávid Kornél

Fruzsi és Kornél esküvői kép

Kedves Black Velvet Zenekar!

Esküvőnk megszervezésekor talán a legfontosabb feladat a jó zenekar kiválasztása volt. Az internetet böngészve találtunk Rátok, majd egy fellépésetekre is elmentünk, hogy meggyőződjünk arról, biztosan jó döntést hoztunk.

Nem csak a profizmusotok, hozzáállásotok és a tudásotok megnyerő, emberileg is fantasztikusak vagytok. Szó szerint reggelig mulattunk és ez a Ti 110%-os teljesítményeteknek volt köszönhető. Mindig tudtátok, hogy milyen zenei stílusra van szüksége, az éppen táncparketten lévőknek. Maximális odaadással zenéltetek egész éjjel és ezért mi nagyon hálásak vagyunk. Mai napig emlegetik a fergeteges bulit és mi büszkén, tiszta szívből ajánljuk a zenekart mindenkinek.

Zenina és Robi

2015 Zenina és Robi, Dunaújváros, Esküvő

Mit mondhatnék a Black Velvetről? Igazi őrültek, imádnak zenélni és mindig fantasztikus hangulatot teremtenek. Nem volt még olyan közös esküvőnk, ahol a kisgyerekektől a nagymamákig ne táncolt volna mindenki.

Felkészültek, rugalmasak és profi technikával dolgoznak.

Vasas Cs. Tímea
vezető esküvőszervező

Beautiful Wedding Esküvőszervezés
+36 20 432-68 17

www.eskuvoszervezot.hu

www.facebook.com/csodaseskuvo

esküvőszervező, esküvői zenekar, www.eskuvoszervezot.hu

A Black Velvet zenekar megjelenésében és előadásában is egy profi csapat.
Az esküvőn felveszik a ritmust a násznéppel és hatalmas bulit csapnak.
Minden műfajt le tudnak játszani és oda figyelnek a vendégek kéréseire is.
Nagyon jó volt velük együtt dolgozni, hiszen emberileg is nagyon kedvesek.
Remélem még sok esküvőnk lesz együtt.

B'Event&Wedding Esküvő-és Rendezvényszervezés
www.b-event.hu
info@b-event. hu

www.facebook.com/BEventandWedding
+36 30 86 88 557

esküvő, rendezvényszervezés, B'Event&Wedding Esküvő-és Rendezvényszervezé www.b-event.hu info@b-event. hu 06-30-86-88-557 2500, Esztergom

Írjon nekünk, mondja el véleményét.

Adja meg a nevét!
Kérem, írja be az üzenetet

Referenciáink