Mobil: +36 (70) 614-9257

Rólunk írták

Két évvel ezelőtt hallottam a Black Velvet zenekart egy esküvőn zenélni. Azonnal megfogadtam, hogy ha nekem megkérik a kezem, az én esküvőmön biztosan ők fognak játszani. A lánykérés meg is történt és én lelkesen mutattam a demó videójukat a (most már) férjemnek, aki még lelkesebben bólogatott, hogy jó lesz , jó lesz . Szerintem ő akkor még nem is érezte át, hogy a zenekar választásnak mekkora súlya van egy esküvőn. Az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb láncszeme… Eljött a nagy nap, nagyon izgatottak voltunk, hogy minden jól sikerüljön, tudtam/ tudtuk, hogy a zenével nem lesz gond, de azért mégis a társaságon is múlik, hogy a hangulat végül mennyire lesz emelkedett. Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy végig táncolja a násznép az egész esküvőt és a kemény mag (20-30 fő) pedig reggelig nyomja… Életünk legjobb élménye volt és ezt nagyban köszönhetjük a Black Velvet-nek. Egyszerűen olyan hangulatot tudnak varázsolni, hogy az ember nem bír ülve maradni… A repertoárjuk nagyon széles, szinte bármit el tudnak játszani és nagyon komolyan fel van építve az előadás. Látszik, hogy profin van összerakva a banda, ahol mindenkinek megvan a helye.Ami nekünk a minőségi fellépésen túl extra élményt nyújtott:
–Elegáns megjelenés
–Profizmus és maximalizmus
–Jól reagálnak a násznép igényeire
–Igényes műsor, rengeteg belefektetett munka
Azt gondolom, hogy annál kiválóbb visszajelzés nem kell a vendégeinktől, mint hogy két barátnőm is a Black Velvet-et akarta az esküvőjükre. Sajnos csak egyikőjükén fognak tudni zenélni.
A legnagyobb nyugalommal ajánlom őket a mai napig mindenkinek, mert tudom, hogy mindig a maximumot nyújtják és soha nem okoznak csalódást 🙂

Üdvözlettel: Dávid-Azari Fruzsina és Dávid Kornél

Fruzsi és Kornél esküvői kép

Kedves Black Velvet Zenekar!

Esküvőnk megszervezésekor talán a legfontosabb feladat a jó zenekar kiválasztása volt. Az internetet böngészve találtunk Rátok, majd egy fellépésetekre is elmentünk, hogy meggyőződjünk arról, biztosan jó döntést hoztunk.

Nem csak a profizmusotok, hozzáállásotok és a tudásotok megnyerő, emberileg is fantasztikusak vagytok. Szó szerint reggelig mulattunk és ez a Ti 110%-os teljesítményeteknek volt köszönhető. Mindig tudtátok, hogy milyen zenei stílusra van szüksége, az éppen táncparketten lévőknek. Maximális odaadással zenéltetek egész éjjel és ezért mi nagyon hálásak vagyunk. Mai napig emlegetik a fergeteges bulit és mi büszkén, tiszta szívből ajánljuk a zenekart mindenkinek.

Zenina és Robi

2015 Zenina és Robi, Dunaújváros, Esküvő

Mit mondhatnék a Black Velvetről? Igazi őrültek, imádnak zenélni és mindig fantasztikus hangulatot teremtenek. Nem volt még olyan közös esküvőnk, ahol a kisgyerekektől a nagymamákig ne táncolt volna mindenki.

Felkészültek, rugalmasak és profi technikával dolgoznak.

Vasas Cs. Tímea
vezető esküvőszervező

Beautiful Wedding Esküvőszervezés
+36 20 432-68 17

www.eskuvoszervezot.hu

www.facebook.com/csodaseskuvo

esküvőszervező, esküvői zenekar, www.eskuvoszervezot.hu

A Black Velvet zenekar megjelenésében és előadásában is egy profi csapat.
Az esküvőn felveszik a ritmust a násznéppel és hatalmas bulit csapnak.
Minden műfajt le tudnak játszani és oda figyelnek a vendégek kéréseire is.
Nagyon jó volt velük együtt dolgozni, hiszen emberileg is nagyon kedvesek.
Remélem még sok esküvőnk lesz együtt.

B'Event&Wedding Esküvő-és Rendezvényszervezés
www.b-event.hu
info@b-event. hu

www.facebook.com/BEventandWedding
+36 30 86 88 557

esküvő, rendezvényszervezés, B'Event&Wedding Esküvő-és Rendezvényszervezé www.b-event.hu info@b-event. hu 06-30-86-88-557 2500, Esztergom

Olyan zenekart kerestünk a modern esküvőnkre, akik főként nem mulatós zenét játszanak, fiatalok, lendületesek és vidámak, ismerik a mai slágereket és riadnak vissza egy-egy külföldi dal éneklésétől sem. Detti és Szilárd tökéletesen kiegészítik egymást a színpadon, a férfi és női ének remekül hangzik a dalokban és persze a zenekar is profin húzza a talp alá valót. A Black Velvetben megtaláltuk azt a zenekart, akik mindezt tudják és örömmel hallottuk,hogy nem csak Budapest és környékén vállalnak fellépést. Az esküvőnkkel kapcsolatos visszajelzések alapján is mondhatjuk, hogy remek bulizós táncparketten ugrálós estét tudhatunk magunkénak.

Köszönjük a Black Velvetnek!

Reméljük még találkozunk egy másik rendezvény keretein belül.

Szilvi és Attila

esküvő 2018, Szeged, Hotel Forrás, ESKÜVŐ, lagzi, partyzenekar, esküvői zenekar

Még nagyon friss az élmény, mert két hete hallottam a Black Velvetet az esküvőnkön.
Annyira szuper, jó hangulatot varázsoltak, hogy reggelig táncoltunk.
Tényleg le se tudsz ülni, mert egyik jó dal után jön a másik.
Nagyon ajánljuk mindenkinek, aki igazán jó hangulatot akar teremteni az esküvőjén. Válassza a Black Velvetet! 100% siker.
Ezúton is köszönjük szépen a szuper bulit - mindenki csak dicséri a zenekart!

Kis-Fodor Katalin & Kis Zsolt

esküvő, 2018 esztergom, lagzi, party zenekar, esküvői zenekar

Megjelenésüket tekintve a profizmus jellemzi őket, egy egységet alkotnak formaruhájukat és technikájukat illetően is. Széleskörű zenei repertoárral rendelkeznek, így az esküvő során minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt. Nagyon lendületes, vidám, naprakész csapat, akikkel öröm együtt dolgozni!

Esküdni mernék | esküvőszervezés
Sidó Diána
+3670 368 3982
www.eskudnimernek.hu

esküvőszervező sido diána, esküvői zenekar, partyzenekar, zalacsány, zala spring, esküvőre

Kedves Black Velvet Zenekar!

Szeretnénk megköszönni neked és az egész zenekarnak az esküvőnkön való közreműködést!

Fergeteges hangulatot varázsoltatok nekünk az estére, a dalválasztások pedig eszméletlen jóra sikerültek. Mi még ennyit sosem táncoltunk egy huzamban.

Mi - és a vendégeink is - nagyon jól éreztük magunkat!

Ha újra kellene kezdeni a szervezést, akkor is titeket választanánk zenekarunknak.

Köszönünk mindent!

Réka és Béla

Kedves Black Velvet Zenekar!

Az interneten található videók böngészése során figyeltünk fel Zsoltra és csapatára. Azonnal megfogott a videójuk, hiszen minden zenei stílusban otthon voltak. Hihetetlen, hogy létezik zenekar 4 énekessel! Ez teszi lehetővé, hogy minden általuk előadott szám szinte megegyezik az eredeti verzióval, konkrétan azt hiszed,hogy épp egy kocerten bulizol! A személyes találkozón arról is megbizonyosodhattunk, hogy a profizmus szerénységgel és segítőkészséggel párosul, le a kalappal!

Hihetetlenül profik, és nagyon megbízhatóak! Ne keresgéljetek tovább, atom jó bulit csinálnak! Hajrá Black Velvet, így tovább!   

Zsanett és Tamás

Írjon nekünk, mondja el véleményét.

Adja meg a nevét!
Kérem, írja be az üzenetet

Referenciáink